Bulharka
150 g hovězí vařené maso 80 g rajského protlaku 60 g cibule 70 g vařených brambor 90 g majonézy Hellmann´s 30 g kyselých okurek 30 g kapie 35 g hořčice Hellmann´s podle chuti sůl, mletý pepř
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
150 g hovězí vařené maso 80 g rajského protlaku 60 g cibule 70 g vařených brambor 90 g majonézy Hellmann´s 30 g kyselých okurek 30 g kapie 35 g hořčice Hellmann´s podle chuti sůl, mletý pepř
5 středně velkých brambor asi 400 g hrubé mouky sůl máslo povidla
4 vejce 2 stroužky česneku uzeninu (zbytky z lednice) kousek špeku 2 cibule sůl, pepř, sladká paprika vařené brambory kousek tvrdého sýra sterilovaný nebo zmrazený hrášek olej
750 g vařených brambor 5 vajec 200 g salámu pepř, sůl 1/4 l mléka tuk
1/2 kg uzeného masa strouhanku 1/2 kg vařených brambor 3 vejce 2 – 3 lžíce hladké mouky sůl, pepř, muškátový květ olej na smažení
ze zbylých vařených brambor nebo kaše – rychlá, chutná, levná! Množství surovin je zavislé na množství zbylých brambor 1-2 vejce trochu mléka hrubá mouka uzenina (kabanos, měkký salám, klobása, uzené apod.) strouhanka olej
5 větších uvařených brambor 1 vejce 4 vrchovaté lžíce polohrubé mouky 1 lžička soli 4-5 lžic umletých škvarků olej na smažení.
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress