Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: rizoto

Zeleninové rizoto

2. 1. 2008
| Žádné komentáře
| Ostatní

150 g rýže 1 cibule olej 350 g různá čerstvá, ev. i mražená zelenina (čínská, mochovská ap.) 1 – 2 stroužky česneku sůl, adžika, vegeta ap.-podle chuti

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/41/" rel="category tag">Ostatní</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rizoto/" rel="tag">rizoto</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/ryze/" rel="tag">rýže</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zelenina/" rel="tag">zelenina</a> Leave a comment

Rizoto s vepřovým masem a hráškem

18. 11. 2007
| Žádné komentáře
| Rýže

600 g vepřového masa (plecko) 350 g rýže 1 velká cibule olej 2 lžičky sladké mleté papriky sůl, špetka pepře 1 plechovka steril. hrášku

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/ryze/" rel="category tag">Rýže</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hrasek/" rel="tag">hrášek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rizoto/" rel="tag">rizoto</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/ryze/" rel="tag">rýže</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-maso/" rel="tag">Vepřové maso</a> Leave a comment

Benátské rizoto s parmazánem

10. 11. 2007
| Žádné komentáře
| Rýže

80 g másla 40 g cibule, 2 stroužky česneku 60 g šunky 300 g rýže 200 g sterilov hrášku 75 ml bujónu z kostky 100 g sýra typu parmazán, sůl, pepř

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/ryze/" rel="category tag">Rýže</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/parmazan/" rel="tag">parmazán</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rizoto/" rel="tag">rizoto</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/ryze/" rel="tag">rýže</a> Leave a comment

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (43)
  • Koření a bylinky (19)
  • Maso (611)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (149)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (45)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (56)
    • Alkoholické koktejly (32)
    • Káva (8)
    • Nealkoholické koktejly (7)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (2)
    • Víno (3)
  • Nezařazené (3)
  • Ostatní (146)
  • Ostatní jídla (394)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (17)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (39)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (93)
  • Polévky (206)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (47)
  • Škola vaření (7)
  • Sladká jídla (251)
    • Bábovky, buchty (119)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (56)
  • Snídaně (3)
  • Studená kuchyně (270)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (82)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (72)
  • Tipy a triky (41)

RSS Príma receptář.cz

  • Špinavá horkovzdušná fritéza? Její vyčištění zvládnete v pouhých pár krocích! 24. 5. 2023
    Pokud máte rádi křupavé hranolky nebo rychlé jídlo na všední večer, pak vám fritéza může nabídnou zdravý a snadný způsob přípravy téměř jakéhokoli jídla. Při častém používání se však fritéza […] Příspěvek Špinavá horkovzdušná fritéza? Její vyčištění zvládnete v pouhých pár krocích! pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Poke Bowl – Miska plná zdraví a rozmanitých chutí 4. 5. 2023
    Poke Bowl je oblíbené jídlo, které má kořeny v tradiční havajské kuchyni a velmi rychle se rozšířilo také po celém světě. Tento pokrm se skládá z čerstvých ryb, zeleniny a […] Příspěvek Poke Bowl – Miska plná zdraví a rozmanitých chutí pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Máte přebytek rebarbory a nevíte co s ní? Vytvořte si z ní chutný koláč či neobvyklý gin 29. 4. 2023
    Rebarbora je vynikající jarní/letní plodina, která se může použít v mnoha různých receptech, jelikož dodává do jídel nezaměnitelnou chuť a texturu. Pokud se chystáte využít sezónní rebarboru a hledáte inspiraci, […] Příspěvek Máte přebytek rebarbory a nevíte co s ní? Vytvořte si z ní chutný koláč či neobvyklý gin pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny vejce Vepřové maso zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

Foodora slevové kódy

Ušetřete na Foodora.cz. Na Slevovykupon.net jsou různé slevy.

© OK – RECEPTY 2023. Powered by WordPress