Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: Paprika mletá

Plněné okurky

1. 7. 2010
| Žádné komentáře
| Chlebícky, jednohubky

Osvěžující a dietní! 2 silnější a delší salátové okurky 1 nízkotučný tvaroh 1 kelímek bílého jogurtu 1 polévková lžíce rostlinného oleje 1 menší nadrobno pokrájená cibule 3 stroužky rozetřeného česneku 1 vrchovatá lžička strouhaného křenu 1 lžička mleté papriky podle chuti sůl, drcený kmín, koriandr na ozdobu kousek červené steril. kapie

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/jednohubky/" rel="category tag">Chlebícky, jednohubky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bily-jogurt/" rel="tag">bílý jogurt</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cesnek/" rel="tag">česnek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/paprika-mleta/" rel="tag">Paprika mletá</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/salatove-okurky/" rel="tag">salátové okurky</a> Leave a comment

Paprika (Capsicum annuum)

29. 9. 2009
| Žádné komentáře
| Koření a bylinky

Paprika přišla do Evropy v 16. a 17. století z Ameriky ( z nejjižnějšího Mexika), je sice národním kořením Maďarů a Španělů, ale ovládla celý svět. U nás známe čtyři druhy papriky: – lahůdkovou papriku, která má jemnou a sladkou chuť – sladkou papriku, která má sladkou, nepatrně nahořklou a pálivou chuť – gulášovou papriku, […]

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/43/" rel="category tag">Koření a bylinky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/paprika-mleta/" rel="tag">Paprika mletá</a> Leave a comment

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (43)
  • Koření a bylinky (28)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (70)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (154)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (8)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Černí brouci v mouce a rýži? Ukážeme vám, jak zatočit s těmito vetřelci! 8. 6. 2025
    Otevřete balení mouky nebo rýže a najednou vidíte drobné černé broučky? Nepanikařte – nejste jediní, komu se to stalo! Tito malí vetřelci se mohou objevit i v pečlivě uskladněných potravinách. […] Příspěvek Černí brouci v mouce a rýži? Ukážeme vám, jak zatočit s těmito vetřelci! pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Pýchavky v trojobalu: Zapomenutá delikatesa z vlastní zahrady 14. 5. 2025
    Pýchavky jsou jednou z těch hub, které často přehlížíme, a přitom se jedná o lahodnou surovinu s jemnou chutí a skvělou konzistencí. Pokud vám na zahradě nebo na trávníku rostou […] Příspěvek Pýchavky v trojobalu: Zapomenutá delikatesa z vlastní zahrady pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Recepty na čarodějnickou hostinu – Magické koktejly, „ohnivé“ pokrmy či brambory pečené v popelu 30. 4. 2025
    Filipojakubská noc, neboli pálení čarodějnic, je skvělou příležitostí k oslavě s rodinou a přáteli. A co by to bylo za oslavu bez pořádné hostiny? Připravte si magické koktejly, ohnivá jídla […] Příspěvek Recepty na čarodějnickou hostinu – Magické koktejly, „ohnivé“ pokrmy či brambory pečené v popelu pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress