Mrkvová pomazánka s tvarohem
2 větší mrkve 200 g měkkého tvarohu 100 g rostlinného pomazánkového másla sůl 2 lžíce husté smetany nadrobno posekaný kopr
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
2 větší mrkve 200 g měkkého tvarohu 100 g rostlinného pomazánkového másla sůl 2 lžíce husté smetany nadrobno posekaný kopr
Větší mísa jemně nastrouhané mrkve 5 lžic kokosové moučky hrst rozinek šťáva z 1 grepu a z 1 pomeranče lžička medu pár kapek citronu trošku strouhané citronové kůry 2 dl matonky
300 g pórku 100 g jablek 100 g mrkve několik lžic oleje citronová šťáva, cukr, sůl trochu zelené petrželky a trochu vody
1/2 kg mrkve 1/2 kg polohrubé mouky 1 prášek do pečiva 1 tuk 100% marmeláda (povidla) mletý cukr a vanilka na obalování
600 g mrkve 50 g másla sůl čerstvý zázvor (asi 3 cm) 1 vrchovatá lžíce karí
3 ks taveného měkkého sýra (po 150 – 180 g) 2 větší mrkve 5 stroužků česneku (kdo snese, může i víc 1 lžíce Flory, Ramy apod.
500 g vepřového masa (ramínko nebo libovější bůček) 1 cibule 30 g tuku 400 g mrkve kmín, sůl 1 lžička hladké mouky vegeta
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress