Rychlý krupicový nákyp s jablky
1 l mléka 1 hrnek hrubé krupice špetku soli cukr podle chuti 60 g másla 1 vanilkový cukr mletá skořice jablka
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
1 l mléka 1 hrnek hrubé krupice špetku soli cukr podle chuti 60 g másla 1 vanilkový cukr mletá skořice jablka
400g mrkve 400g cukru 2 žloutky 1 bílek 75g másla asi 2 lžíce polohrubé mouky 1 lžička anýzu 1 lžička citrónové kůry 1 lžička skořice mletý hřebíček 1 kypřící prášek šlehačka na ozdobu
500 g hladké mouky 125 g Hery 2 vejce 125 g medu 190 g cukru moučky 1 lžička mleté skořice 5 mletých hřebíčků 1 lžička jedlé sody čokoládová poleva a půlené mandle na zdobení vejce na potření
1,20 kg červeného rybízu 60 dkg krupicového cukru 1 vanilkový cukr 2 lžíce rumu a citronové šťávy 1/2 lžičky mleté skořice
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress