Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: játra

Játra s jablky – špíz pro labužníky

12. 5. 2009
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

250 g jater 2 párky 100 g slaniny 2 cibule 1 – 2 jablka sůl tuk na smažení

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jablka/" rel="tag">jablka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jatra/" rel="tag">játra</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/parky/" rel="tag">párky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/slanina/" rel="tag">slanina</a> Leave a comment

Horalská topinka

7. 11. 2008
| Žádné komentáře
| Chlebícky, jednohubky

500 g vepřové kýty 350 g jater 100 g cibule 100 g kečupu 100 g strouhaného křenu olej (asi 200 g) chilli koření sůl

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/jednohubky/" rel="category tag">Chlebícky, jednohubky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jatra/" rel="tag">játra</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/strouhany-kren/" rel="tag">strouhaný křen</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/topinky/" rel="tag">topinky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-maso/" rel="tag">Vepřové maso</a> Leave a comment

Plná pánev masa

5. 8. 2008
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

200 g roštěnek 200 g vepřové kýty 200 g prsíček z kuřete 200 g vepřových jater 2 lžíce čerstvých hub (směs nebo žampióny) 1 cibule 2 stroužky česneku 1/2 lžičky pepře 1/2 lžičky soli 250 g oleje Na zálivku: 1/2 lžičky zázvoru 1 lžíce sójové omáčky 1 dl bílého vína 1 lžička práškového cukru

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/houby/" rel="tag">Houby</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jatra/" rel="tag">játra</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kureci-prsa/" rel="tag">kuřecí prsa</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rostenky/" rel="tag">roštěnky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-rizky/" rel="tag">Vepřové řízky</a> Leave a comment

Grilovaná játra s pomeranči

17. 6. 2008
| Žádné komentáře
| Na ohni a grilu...

400 g jater (vepřových, telecích, kuřecích) olej na potření 2 pomeranče sůl, drcený černý pepř meduňku na ozdobení

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/na-ohni-a-grilu/" rel="category tag">Na ohni a grilu...</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jatra/" rel="tag">játra</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/olej/" rel="tag">olej</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/pomerance/" rel="tag">pomeranče</a> Leave a comment

Játra na smetaně

25. 11. 2007
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

Játra špek pikantní naloženou zeleninu (Halali apod.) smetana hladká mouka sůl, citronová šťáva i kůra bujon

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jatra/" rel="tag">játra</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/smetana/" rel="tag">smetana</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/spek/" rel="tag">špek</a> Leave a comment

Tatranské ražničí z vepřového a hovězího masa

22. 11. 2007
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

250 g vepřového masa 250 g hovězího masa 150 g jater (vepřových nebo telecích) 150 g uzené klobásy 100 g cibule, kapii sůl, pepř, sladká paprika kečup olej

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hovezi/" rel="tag">Hovězí</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jatra/" rel="tag">játra</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kapie/" rel="tag">kapie</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/maso/" rel="tag">maso</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/raznici/" rel="tag">Ražniči</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove/" rel="tag">vepřové</a> Leave a comment

Rubriky

  • Doporučujeme (42)
  • Koření a bylinky (19)
  • Maso (607)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (147)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (44)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (45)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (53)
    • Alkoholické koktejly (31)
    • Káva (7)
    • Nealkoholické koktejly (7)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (2)
    • Víno (3)
  • Nezařazené (2)
  • Ostatní (142)
  • Ostatní jídla (388)
    • Brambory (74)
    • Lušteniny (17)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (16)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (39)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (91)
  • Polévky (204)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (45)
  • Škola vaření (7)
  • Sladká jídla (244)
    • Bábovky, buchty (113)
    • Dorty, zákusky (57)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (56)
  • Snídaně (3)
  • Studená kuchyně (268)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (81)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (72)
  • Tipy a triky (31)

RSS Vaření – Príma receptář.cz

  • Bobulové ovoce: Triky, které vám usnadní jejich výběr, skladování, mytí a mražení 1. 8. 2022
    Abyste si mohli vychutnat čerstvé bobule v jejich nejlepší kvalitě, je třeba jim věnovat trochu zvláštní péče. Přečtěte si, jak vybrat to nejchutnější ovoce a jak ho udržet čerstvé. Samozřejmě […] Příspěvek Bobulové ovoce: Triky, které vám usnadní jejich výběr, skladování, mytí a mražení pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Těstoviny v hlavní roli – vyzkoušejte tyto jednoduché a zdravé recepty! 29. 7. 2022
    Jsou velmi snadné, ale přesto chutné. Jsou většinou vegetariánské a finančně nenáročné. Úžasné recepty s těstovinami, které vyžadují jednoduché ingredience, jako je olivový olej, čerstvá nebo konzervovaná rajčata, sýr, bylinky […] Příspěvek Těstoviny v hlavní roli – vyzkoušejte tyto jednoduché a zdravé recepty! pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Co si nechávají šéfkuchaři pro sebe? Tajemství ovocných octů 21. 7. 2022
    Kvalitní suroviny, pečlivá příprava a vybroušené recepty. Přesně tohle jsou recepty na úspěch nejlepších šéfkuchařů. V rukávu však mívají ještě pár triků, které z dobrých jídel udělají ta výjimečná. A […] Příspěvek Co si nechávají šéfkuchaři pro sebe? Tajemství ovocných octů pochází z Príma receptář.cz
    Komerční sdělení

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr droždí hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

© OK – RECEPTY 2022. Powered by WordPress