Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: játra

Játra s jablky – špíz pro labužníky

12. 5. 2009
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

250 g jater 2 párky 100 g slaniny 2 cibule 1 – 2 jablka sůl tuk na smažení

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jablka/" rel="tag">jablka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jatra/" rel="tag">játra</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/parky/" rel="tag">párky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/slanina/" rel="tag">slanina</a> Leave a comment

Horalská topinka

7. 11. 2008
| Žádné komentáře
| Chlebícky, jednohubky

500 g vepřové kýty 350 g jater 100 g cibule 100 g kečupu 100 g strouhaného křenu olej (asi 200 g) chilli koření sůl

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/jednohubky/" rel="category tag">Chlebícky, jednohubky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jatra/" rel="tag">játra</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/strouhany-kren/" rel="tag">strouhaný křen</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/topinky/" rel="tag">topinky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-maso/" rel="tag">Vepřové maso</a> Leave a comment

Plná pánev masa

5. 8. 2008
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

200 g roštěnek 200 g vepřové kýty 200 g prsíček z kuřete 200 g vepřových jater 2 lžíce čerstvých hub (směs nebo žampióny) 1 cibule 2 stroužky česneku 1/2 lžičky pepře 1/2 lžičky soli 250 g oleje Na zálivku: 1/2 lžičky zázvoru 1 lžíce sójové omáčky 1 dl bílého vína 1 lžička práškového cukru

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/houby/" rel="tag">Houby</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jatra/" rel="tag">játra</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kureci-prsa/" rel="tag">kuřecí prsa</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rostenky/" rel="tag">roštěnky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-rizky/" rel="tag">Vepřové řízky</a> Leave a comment

Grilovaná játra s pomeranči

17. 6. 2008
| Žádné komentáře
| Na ohni a grilu...

400 g jater (vepřových, telecích, kuřecích) olej na potření 2 pomeranče sůl, drcený černý pepř meduňku na ozdobení

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/na-ohni-a-grilu/" rel="category tag">Na ohni a grilu...</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jatra/" rel="tag">játra</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/olej/" rel="tag">olej</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/pomerance/" rel="tag">pomeranče</a> Leave a comment

Játra na smetaně

25. 11. 2007
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

Játra špek pikantní naloženou zeleninu (Halali apod.) smetana hladká mouka sůl, citronová šťáva i kůra bujon

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jatra/" rel="tag">játra</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/smetana/" rel="tag">smetana</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/spek/" rel="tag">špek</a> Leave a comment

Tatranské ražničí z vepřového a hovězího masa

22. 11. 2007
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

250 g vepřového masa 250 g hovězího masa 150 g jater (vepřových nebo telecích) 150 g uzené klobásy 100 g cibule, kapii sůl, pepř, sladká paprika kečup olej

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hovezi/" rel="tag">Hovězí</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jatra/" rel="tag">játra</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kapie/" rel="tag">kapie</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/maso/" rel="tag">maso</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/raznici/" rel="tag">Ražniči</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove/" rel="tag">vepřové</a> Leave a comment

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (45)
  • Koření a bylinky (28)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (70)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (154)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (8)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Svatomartinská husa a další dobroty: Proč se na Martina hoduje a recepty, které stojí za vyzkoušení 11. 11. 2025
    Svatý Martin má svátek 11. listopadu a pro mnohé z nás je to den, který si spojujeme nejen s pranostikou „na svatého Martina, kouřívá se z komína“ nebo očekáváním prvního […] Příspěvek Svatomartinská husa a další dobroty: Proč se na Martina hoduje a recepty, které stojí za vyzkoušení pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Top 3 české lahůdky: už jste ochutnali všechny? 31. 10. 2025
    Když se řekne česká kuchyně, většině z nás hned naskočí svíčková, vepřo knedlo zelo nebo pečené koleno – klasiky, bez kterých by žádný jídelní lístek v tradiční české hospodě nebo […] Příspěvek Top 3 české lahůdky: už jste ochutnali všechny? pochází z Príma receptář.cz
    Komerční sdělení
  • Jak připravit sladkosti na dětskou halloweenskou party 30. 10. 2025
    Když se řekne Halloween, většina dětí si vybaví dýně, strašidla a hlavně hromadu sladkostí. A přesně o to tady jde. Udělat z obyčejné oslavy malý karneval chutí, barev a cukrové […] Příspěvek Jak připravit sladkosti na dětskou halloweenskou party pochází z Príma receptář.cz
    Komerční sdělení

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress