Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: jahody

Jahodový míša – pohár

7. 6. 2009
| Žádné komentáře
| Dorty, zákusky

150 g měkkého tvarohu 1/2 l mléka 1 vanilkový pudinkový prášek cukr podle chuti asi 250 g čerstvých jahod

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/sladka-jidla/dorty-zakusky/" rel="category tag">Dorty, zákusky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jahody/" rel="tag">jahody</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/mleko/" rel="tag">mléko</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/tvaroh/" rel="tag">tvaroh</a> Leave a comment

Jahodový dort nepečený

30. 5. 2009
| Žádné komentáře
| Dorty, zákusky

3 balíčky dětských piškotů 3 kelímky zakysané smetany 1 kelímek šlehačky jahody – jsou nejlepší, ale mohou být i meruňky, borůvky a j. ovoce, příp. i kompot 4 vanilkové cukry

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/sladka-jidla/dorty-zakusky/" rel="category tag">Dorty, zákusky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/detske-piskoty/" rel="tag">dětské piškoty</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jahody/" rel="tag">jahody</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/slehacka/" rel="tag">šlehačka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zakysana-smetana/" rel="tag">zakysaná smetana</a> Leave a comment

Ovocný koktejl

28. 6. 2008
| Žádné komentáře
| Nealkoholické koktejly

2 pomeranče 200 g jahod 1 banán 150 g hroznového vína 2 – 3 lžíce cukru láhev dětského šumivého nápoje s jahodovou příchutí 1/2 citrónu led

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/napoje/nealko-koktejly/" rel="category tag">Nealkoholické koktejly</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hroznove-vino/" rel="tag">hroznové víno</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jahody/" rel="tag">jahody</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/pomerance/" rel="tag">pomeranče</a> Leave a comment

Jahodový džem s revení

8. 6. 2008
| Žádné komentáře
| Zavařeniny, marmelády

2 kg jahod 1 kg reveně (rebarbory) 2 kg cukr krystal (nebo krupice)

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/zavareniny-marmelady/" rel="category tag">Zavařeniny, marmelády</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cukr/" rel="tag">cukr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jahody/" rel="tag">jahody</a> Leave a comment

Jahodový džem

28. 5. 2008
| Žádné komentáře
| Zavařeniny, marmelády

1 kg očištěných jahod 800 g cukru 1 balíček práškové Petosy (40 g) 1/2 lžičky kyseliny citrónové

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/zavareniny-marmelady/" rel="category tag">Zavařeniny, marmelády</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cukr/" rel="tag">cukr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jahodovy-dzem/" rel="tag">Jahodový džem</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jahody/" rel="tag">jahody</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kyselina-citronova/" rel="tag">kyselina citrónová</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/petosa/" rel="tag">Petosa</a> Leave a comment

Tvarohové knedlíčky s jahodami

7. 5. 2008
| Žádné komentáře
| Ostatní sladká

Pro 4 osoby: 250 g polohrubé mouky 150 g polotučného tvarohu 1 vejce 125 ml mléka sůl 30 g másla 500 g jahod mletý cukr do jahod a máslo na přelití knedlíčků

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/polevky/ostatni-sladka/" rel="category tag">Ostatní sladká</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jahody/" rel="tag">jahody</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/maslo/" rel="tag">máslo</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/polohruba-mouka/" rel="tag">polohrubá mouka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/tvaroh/" rel="tag">tvaroh</a> Leave a comment

Jahodová tlačenka

15. 4. 2008
| Žádné komentáře
| Zavařeniny, marmelády

Období sklizně jahod je poměrně krátké, proto si přebytky jahod pro další měsíce můžeme zamrazit. Jahody cukr mikroténový obal na tlačenku

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/zavareniny-marmelady/" rel="category tag">Zavařeniny, marmelády</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cukr/" rel="tag">cukr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jahody/" rel="tag">jahody</a> Leave a comment

Navigace pro příspěvky

Předchozí 1 2 3 4 Následující

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (45)
  • Koření a bylinky (28)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (70)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (154)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (8)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Co by byla polévka bez knedlíčků? Tyhle recepty vás dostanou 28. 9. 2025
    Polévka je základ české kuchyně. Zahřeje, zasytí a často dokáže být samostatným jídlem. Ale přiznejme si, co by to bylo za polévku bez knedlíčků? Tyhle malé kuličky dokážou obyčejnou hovězí […] Příspěvek Co by byla polévka bez knedlíčků? Tyhle recepty vás dostanou pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Co s podzimní úrodou jablek? Štrúdl, koláče, mošt i džem 26. 9. 2025
    Každý, kdo má na zahradě alespoň jeden jabloňový strom, ví, že podzim přináší nejen radost, ale i otázku: co s tolika jablky? Jejich sklizeň je někdy tak bohatá, že už […] Příspěvek Co s podzimní úrodou jablek? Štrúdl, koláče, mošt i džem pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Nejčastější houbařské dotazy: Jsou staré houby nebezpečné? A co se stane, když houbu zapomenete v igelitce? 3. 9. 2025
    Houby máme v Česku skoro za národní sport. Sbíráme je, sušíme, nakládáme, smažíme, plníme jimi knedlíky a říkáme o nich vtipy. Jenže i když si myslíme, že jsme zkušení houbaři, […] Příspěvek Nejčastější houbařské dotazy: Jsou staré houby nebezpečné? A co se stane, když houbu zapomenete v igelitce? pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress