Zavináčový salát
2 větší zavináče 1 pomeranč 1 jablko 1 menší cibule 3 lžíce zakysané smetany 1 lžíce vody 2 lžíce majolky sůl, pepř
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
2 větší zavináče 1 pomeranč 1 jablko 1 menší cibule 3 lžíce zakysané smetany 1 lžíce vody 2 lžíce majolky sůl, pepř
Úprava pečínky podle tohoto receptu je vhodná i pro lehčí, velmi chutnou dietu. vepřová pečeně (kotlety b.k.) sůl, kmín jablka (spíš kyselejší) celer cibule
zahřeje hlavně v zimě. 350 ml červeného vína 350 ml jablečného džusu 120 g pískového cukru citron koření na svařené víno jablko
Když vám zbude maso ze slepičího vývaru, zkuste si z něj udělat chutný salát. 400 g masa z vařené slepice 2 vejce uvařená natvrdo 4 lžíce sterilovaného celeru 1 jablko 1 sterilovaná okurka feferonky 5 lžíc oleje mletý pepř, sůl špetka cukru ocet
50 g listového těsta půl jablka skořicový cukr kousek másla na vymazání
1 kuře 1 hrnek pohanky 2 mrkve 1 jablko sůl kousek zázvoru
1 mladá kachna (asi 1,8 kg) 1 jablko 4 jarní cibulky 2 lžíce pomerančové šťávy 2 lžíce sherry 1 lžíce medu 2 lžíce sójové omáčky sůl, pepř kajenský pepř
© OK – RECEPTY 2022. Powered by WordPress