Hovězí a uzené nudličky s houbami
Jídlo není náročné na přípravu, přitom je velmi chutné! 400 g hovězího zadního masa 50 g uzeného masa 100 g čerstvých hub 40 g tuku sůl, pepř kečup, citrónová šťáva zelená petrželka alobal+tuk na jeho potření
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Jídlo není náročné na přípravu, přitom je velmi chutné! 400 g hovězího zadního masa 50 g uzeného masa 100 g čerstvých hub 40 g tuku sůl, pepř kečup, citrónová šťáva zelená petrželka alobal+tuk na jeho potření
4 plátky hovězího masa (zadní) sádlo (pod maso+pod cibulku) 2 cibule 3 dl světlého piva 1 kostka masoxu hladká mouka podle potřeby sůl, mletý pepř 4 – 5 kuliček nového koření
750 g zadního hovězího masa 60 g sádla 300 g cibule 20 g sladké mleté papriky sůl 50 g rajčatového protlaku 15 g feferonek kmín, pepř 60 g hladké mouky 40 g česneku majoránka 250 g klobásy (ev. párků) masový vývar (podle potřeby) rajčata (asi 200 g) cibulka, pórek a petrželka na ozdobení
Pro 6 osob: 1 kg zadního hovězího masa 3 cibule 3 stroužky česneku 1 mrkev 2 pórky 3 rajčata 2 papriky 100 g čerstvých nebo sterilovaných hub 1 čerstvá nebo sušená pfeferonka 2 kostky hovězího bujónu 5 snítek petrželové natě 1 lžička dobromysli 2 lžíce kečupu špetka soli a pepře 2 dl červeného vína 200 […]
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress