Plněný bramborák z trouby
800 g brambor 2 vejce 4 lžíce hladké mouky 4 stroužky česneku sůl, mletý černý pepř, majoránka 400 g kysaného zelí 2 lžičky kmínu 2 lžíce oleje 150 g anglické slaniny 1 cibule cukr podle chuti sádlo na vymazání pekáčku
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
800 g brambor 2 vejce 4 lžíce hladké mouky 4 stroužky česneku sůl, mletý černý pepř, majoránka 400 g kysaného zelí 2 lžičky kmínu 2 lžíce oleje 150 g anglické slaniny 1 cibule cukr podle chuti sádlo na vymazání pekáčku
1 krabička lososa (může být drcený losos v oleji) 1 menší cibule 1 pomazánkové máslo 1 lžíce majonézy pár kapek citrónové šťávy
3 lžíce sádla 1 lžíce pískového cukru 1 větší cibule 2 lžíce polohrubé mouky 1 šálek vývaru z kostí cukr ocet sůl
1 krabička tuňáku v oleji 1 pomazánkové máslo 1 střední cibule 2 lžičky majonézy sůl, pepř citrónová šťáva
1 kg cibule 1 kg paprik – zelených 1 kg rajčat 10 stroužků česneku 3 – 6 feferonek 2 dl oleje 2 dl obyčejné hořčice 2 dl octa 1,5 dl cukru 1/2 sáčku Deko
1000 g mrkve 700 g celeru 700 g petržele 300 g květáku 500 g cibule 100 g kedlubny 100 g česneku 300 g pórku celkem 100 g petrželové, celerové a pórkové nati asi 750 g soli
1/2 kg paprik 50 g slaniny 2 rajčata 50 g cibule sůl 1/8 l smetany 20 g hladké mouky
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress