Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: chlupaté knedlíky

Slepice na paprice s chlupatými knedlíky

16. 3. 2009
| Žádné komentáře
| Drůbež

1 slepice 1 cibule 0,5 l smetany 0,5 l mléka olej paprika sůl, pepř hotová světlá jíška

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/drubez/" rel="category tag">Drůbež</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/chlupate-knedliky/" rel="tag">chlupaté knedlíky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/paprika/" rel="tag">paprika</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/slepice/" rel="tag">Slepice</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/smetana/" rel="tag">smetana</a> Leave a comment

Chlupaté knedlíky – chlupáče + foto

14. 11. 2007
| Žádné komentáře
| Brambory

1 kg brambor 150 – 200 g polohrubá mouka 1 vejce sůl strouhanka

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/brambory/" rel="category tag">Brambory</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/brambory/" rel="tag">brambory</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/chlupate-knedliky/" rel="tag">chlupaté knedlíky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/knedliky/" rel="tag">knedlíky</a> Leave a comment

Střapáky ze syrových brambor

11. 11. 2007
| Žádné komentáře
| Brambory

750 g syrových nastrouhaných brambor 250 – 300 g hrubé mouky 2 vejce lžička drceného kmínu, špetka soli

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/brambory/" rel="category tag">Brambory</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/brambory/" rel="tag">brambory</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/chlupate-knedliky/" rel="tag">chlupaté knedlíky</a> Leave a comment

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (43)
  • Koření a bylinky (19)
  • Maso (611)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (149)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (45)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (56)
    • Alkoholické koktejly (32)
    • Káva (8)
    • Nealkoholické koktejly (7)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (2)
    • Víno (3)
  • Nezařazené (2)
  • Ostatní (146)
  • Ostatní jídla (392)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (17)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (16)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (39)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (92)
  • Polévky (206)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (47)
  • Škola vaření (7)
  • Sladká jídla (249)
    • Bábovky, buchty (117)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (56)
  • Snídaně (3)
  • Studená kuchyně (270)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (82)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (72)
  • Tipy a triky (41)

RSS Príma receptář.cz

  • Čaj Cold Brew: Populární nápoj, který zvládnete vyrobit i doma! 2. 3. 2023
    Cold Brew čaj. Populární nápoj, který je nyní již delší dobu velkým hitem mezi lidmi po celém světě, je obyčejný čaj, který se nechává louhovat za studena po dobu několika […] Příspěvek Čaj Cold Brew: Populární nápoj, který zvládnete vyrobit i doma! pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Recepty na jednoduché a nezbytné salátové dresinky, které dochutí každý salát 18. 2. 2023
    Výroba salátového dresinku od základu je naprostá hračka. Je to rychlé, snadné a chutná to mnohem lépe než jakýkoli jiný dresink koupený v obchodě – a navíc je to levnější. […] Příspěvek Recepty na jednoduché a nezbytné salátové dresinky, které dochutí každý salát pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Časem se dřevěné prkénko na krájení stává domovem bakterií. Vyčistěte ho pomocí těchto 4 snadných kroků! 17. 2. 2023
    Dřevěná krájecí prkénka jsou úžasným a hlavně nepostradatelným doplňkem každé kuchyně. Dřevěná verze je navíc mnohem lepší než průměrná plastová krájecí prkénka. Jenže právě proto, že jsou ze dřeva, je […] Příspěvek Časem se dřevěné prkénko na krájení stává domovem bakterií. Vyčistěte ho pomocí těchto 4 snadných kroků! pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr droždí hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

© OK – RECEPTY 2023. Powered by WordPress