Vylepšená gulášová polévka |
|
OK RECEPTY - MENU | Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: info@alida.cz |
LEVNÉ RECEPTY
OK menu
MASO
Na ohni a na grilu...
Guláše
Vepřové maso
Hovězí maso
Drůbež
Ryby
Zvěřina
Dary moře
Ostatní maso
Sojové maso
OSTATNÍ JÍDLA
POLÉVKY
SLADKÁ JÍDLA
STUDENÁ KUCHYNĚ
|
Vylepšená gulášová polévka
1 sáček instantní gulášové polévky
3 větší brambory 1 papriková klobása 1 konzerva hovězího ve vlastní šťávě sůl, pepř cibule olej Vylepšená gulášová polévka - recept Nakrájenou cibuli osmahneme v kastrolu na oleji, přidáme na kostky nakrájenou klobásu, po krátkém osmažení vmícháme hovězí konzervu a prohřejeme. Všechno zalijeme 1,5 l horké vody a povaříme. V trošce studené vody rozmícháme instantní polévku a vmícháme do vařící polévky. Přidáme do ní také syrové, oloupané a na kostičky nakrájené brambory. Nakonec polévku dochutíme kořením, a je-li moc hustá, zředíme ji vodou. Protože vylepšená gulašová polévka (podáváme ji s chlebem) je poměrně sytá, může být podána jako samostatné jídlo.
Související články:
Gulášová polévka zase jinak (08.06.2010) Gulášová polévka z mletého masa (17.01.2009) Dršťková polévka II. (29.12.2007) Dršťková polévka I. (19.12.2007) Gulášová polévka - gulášovka I. (18.12.2007) Gulášová polévka (11.11.2007) Dršťková polévka z hlívy ústřičné (10.11.2007) Vydáno dne 03. 05. 2009 | 7775 přečtení | ![]() ![]() Vylepšená gulášová polévka
|
Odpovědná osoba a majitel webu: Martin Šťastný © 2021 |
RSS kanál - k volnému použití na Váš web |