Slaninová velikonoční nádivka |
|
OK RECEPTY - MENU | Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: info@alida.cz |
LEVNÉ RECEPTY
OK menu
MASO
Na ohni a na grilu...
Guláše
Vepřové maso
Hovězí maso
Drůbež
Ryby
Zvěřina
Dary moře
Ostatní maso
Sojové maso
OSTATNÍ JÍDLA
POLÉVKY
SLADKÁ JÍDLA
STUDENÁ KUCHYNĚ
|
Slaninová velikonoční nádivka
100 g slaniny
1 cibule 100 g šunky 3 žemle 3 vejce 1 hrnek mléka 6 kusů spařených, oloupaných a nasekaných mandlí játra, srdce a žaludek z krůty zelená petrželka muškátový květ, pepř, sůl Slaninová velikonoční nádivka - recept Na pánvi nechte škvařit nadrobno nakrájenou slaninu. Přidejte na kousky nakrájené drůbky, na kostičky nakrájenou cibuli a vše osmahněte. Potom podlijte trochou vody a nechte podusit. Žemle nakrájejte na kostky, přelijte mlékem a nechte je nasáknout. Poté vmíchejte žloutky, podušené drůbky, nakrájenou šunku, osolte, opepřete a vmíchejte muškátový květ a mandle. Pokud je nádivka řídká, přisypte trochu strouhanky. Nakonec vmíchejte sníh ušlehaný ze tří bílků. Navrstvěte do vymazané formy a dejte péct do rozpálené trouby. Dozlatova upečená slaninová velikonoční nádivka je postačující pro 8 porcí. Vydáno dne 09. 04. 2009 | 2062 přečtení | ![]() ![]() Slaninová velikonoční nádivka
|
Odpovědná osoba a majitel webu: Martin Šťastný © 2021 |
RSS kanál - k volnému použití na Váš web |