Rybářova sekaná |
|
OK RECEPTY - MENU | Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: info@alida.cz |
LEVNÉ RECEPTY
OK menu
MASO
Na ohni a na grilu...
Guláše
Vepřové maso
Hovězí maso
Drůbež
Ryby
Zvěřina
Dary moře
Ostatní maso
Sojové maso
OSTATNÍ JÍDLA
POLÉVKY
SLADKÁ JÍDLA
STUDENÁ KUCHYNĚ
|
Rybářova sekaná
Uvedené množství surovin stačí na 2 šišky sekané!
Ryba (amur, kapr, tolstolobik) cca 4 kg koření ponravka 1 velká cibule 1 velká palička česneku 2 - 3 rohlíky namočené v mléce 2 - 3 rohlíky suché 3 vejce koření na mleté maso sůl strouhanka na obalení Rybářova sekaná - recept Vykuchanou rybu zbavíme kůže, rozporcujeme a dáme vařit do osolené vody, přidáme trochu koření ponravka a vaříme cca půl hodiny. Vychladlé porce ryby vykostíme. Oloupeme paličku česneku, cibuli a spolu s rohlíky namáčenými v mléce a suchými rohlíky spolu s vykostěnou rybou umeleme na masovém mlýnku. Umletou směs ochutíme kořením na mleté maso, přisolíme a přidáme 3 celá vejce. Vše dobře propracujeme a vytvoříme 2 šišky sekané, které obalíme strouhankou a dáme na vymaštěném pekáči péct do trouby. Rybářova sekaná chutná jak teplá tak za studena. Podáváme ji s bramborovou kaší nebo s bramborem. Vydáno dne 17. 10. 2010 | 3254 přečtení | ![]() ![]() Rybářova sekaná
|
Odpovědná osoba a majitel webu: Martin Šťastný © 2021 |
RSS kanál - k volnému použití na Váš web |