Gulášová polévka - gulášovka I.


  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: info@alida.cz

Gulášová polévka - gulášovka I.

150 g vepřového masa
100 g hovězího masa
2 cibule
1 malá mrkev
malá paprika
hrnek oloupaných rajčat
lžíce másla
sůl, lžička sladké papriky, pepř
česnek
1/2 šálku smetany



Gulášová polévka - recept

Tato gulášová polévka je jemnější varianta gulášových polévek. Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a maso, přidáme nasekanou zeleninu a vše lehce podusíme za podlévání trochou vody. Pak přidáme mletou papriku a dolejeme vodou. Vše vaříme doměkka, pak se gulášová polévka dochutí česnekem, solí, pepřem a přilejeme smetanu.
Gulášová polévka se podává s pečivem

TIP

Chceme-li, aby gulášová polévka - gulášovka byla rychleji hotová, pomeleme maso před dušením nahrubo na masovém mlýnku.



[Akt. známka: 2,67 / Počet hlasů: 3]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 18. 12. 2007 | 5646 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Gulášová polévka - gulášovka I.
Gulášová polévka - gulášovka, polévka, maso, paprika

Príma receptář

Odpovědná osoba a majitel webu: Martin Šťastný © 2021 | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | TOPlist