Frankfurtská polévka |
|
OK RECEPTY - MENU | Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: info@alida.cz |
LEVNÉ RECEPTY
OK menu
MASO
Na ohni a na grilu...
Guláše
Vepřové maso
Hovězí maso
Drůbež
Ryby
Zvěřina
Dary moře
Ostatní maso
Sojové maso
OSTATNÍ JÍDLA
POLÉVKY
SLADKÁ JÍDLA
STUDENÁ KUCHYNĚ
|
Frankfurtská polévka
1 větší cibule
2 lžíce sádla 200 g točeného salámu nebo párků 5 ks středních brambor 3 - 4 lžíce hladké mouky sladká a pálivá paprika sůl, pepř mléko Frankfurtská polévka - recept Cibuli nakrájíme nadrobno a dáme zesklovatět na sádle. Přidáme na kolečka nakrájený salám nebo párky a osmažíme, pak přidáme koření a hned zalijeme vodou nebo vývarem. Chvíli povaříme, pak přidáme nakrájené brambory, osolíme a vaříme až jsou brambory měkké. Mezitím rozmícháme v troše studené vody hladkou mouku a polévku zahustíme. Ještě chvíli polévku povaříme a podle potřeby dochutíme. Kdo chce, může polévku zjemnit trochou mléka. Vydáno dne 20. 06. 2009 | 3928 přečtení | ![]() ![]() Frankfurtská polévka
|
Odpovědná osoba a majitel webu: Martin Šťastný © 2021 |
RSS kanál - k volnému použití na Váš web |