Frankfurtská polévka


  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: info@alida.cz

Frankfurtská polévka

1 větší cibule
2 lžíce sádla
200 g točeného salámu nebo párků
5 ks středních brambor
3 - 4 lžíce hladké mouky
sladká a pálivá paprika
sůl, pepř
mléko




Frankfurtská polévka - recept

Cibuli nakrájíme nadrobno a dáme zesklovatět na sádle. Přidáme na kolečka nakrájený salám nebo párky a osmažíme, pak přidáme koření a hned zalijeme vodou nebo vývarem. Chvíli povaříme, pak přidáme nakrájené brambory, osolíme a vaříme až jsou brambory měkké. Mezitím rozmícháme v troše studené vody hladkou mouku a polévku zahustíme. Ještě chvíli polévku povaříme a podle potřeby dochutíme.
Kdo chce, může polévku zjemnit trochou mléka.



[Akt. známka: 1,80 / Počet hlasů: 5]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 20. 06. 2009 | 3928 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Frankfurtská polévka
Frankfurtská polévka, cibule, párky, sladká i pálivá paprika, brambory

Príma receptář

Odpovědná osoba a majitel webu: Martin Šťastný © 2021 | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | TOPlist