Dršťková polévka z hlívy ústřičné |
|
OK RECEPTY - MENU | Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: info@alida.cz |
LEVNÉ RECEPTY
OK menu
MASO
Na ohni a na grilu...
Guláše
Vepřové maso
Hovězí maso
Drůbež
Ryby
Zvěřina
Dary moře
Ostatní maso
Sojové maso
OSTATNÍ JÍDLA
POLÉVKY
SLADK? JÍDLA
STUDEN? KUCHYNĚ
|
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
500 g hlívy ústřičné
2 cibule 1 lžíce sádla sůl, pepř, mletá paprika hovězí bujón majoránka, 1 - 2 stroužky česneku jíška z hladké mouky a sádla Na sádle zpě?te nadrobno nakrájenou cibuli, přidejte pokrájenou hlívu (lépe jen hlavičky, nožky jsou tuhé) a chvíli poduste. Pak přidejte papriku, zamíchejte a hned zalijte vodou, aby vám paprika nezhořkla. Osolte, opepřete a přidejte rozmačkaný česnek a hojně majoránky. Vhoďte kostku hovězího bujónu a krátce povařte. Pak zahustěte tmavou jíškou a nechte ještě asi 10 minut povařit.
Související články:
Gulášová polévka zase jinak (08.06.2010) Vylepšená gulášová polévka (03.05.2009) Gulášová polévka z mletého masa (17.01.2009) Dršťková polévka II. (29.12.2007) Dršťková polévka I. (19.12.2007) Gulášová polévka - gulášovka I. (18.12.2007) Gulášová polévka (11.11.2007) Vydáno dne 10. 11. 2007 | 9401 přečtení | ![]() ![]() Dršťková polévka z hlívy ústřičné
|
Odpovědná osoba a majitel webu: Martin Šťastný © 2021 |
RSS kanál - k volnému použití na Váš web |