LEVNÉ RECEPTY
OK menu
MASO
OSTATNÍ JÍDLA
POLÉVKY
SLADK? JÍDLA
STUDEN? KUCHYNĚ
|
Celerový guláš
1 celer 1 cibule kousek slaniny 1/4 lžičky sladké papriky 1 stroužek česneku 2 lžíce strouhaného chleba 75 ml bílého vína sůl, majoránka
Celerový guláš - recept
Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na nakrájené slanině, přidáme papriku, na kostičky nakrájený celer, osolíme, promícháme a dusíme asi 20 minut. Poté vmícháme strouhaný chléb, česnek utřený se solí, trošku drcené majoránky, podlijeme vínem a trochou vody. Necháme povařit až se chléb rozvaří a celerový guláš nám tím zahustí.
Celerový guláš podáváme s pečivem nebo s vařenými brambory, bramborovými noky ap.
Vydáno dne 25. 07. 2010 | 5893 přečtení | |
Celerový guláš Celerový guláš, celer, cibule, bílé víno, chléb
|
|
|