Smažený vánoční kapr

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Smažený vánoční kapr

kapr
citronová šťáva
mléko
sůl
vejce
strouhanka
hladká mouka
olej



Kapra očistíme a naporcujeme. Jednotlivé porce zakápneme citronovou šťávou (ryba získá jemnější chuť). Do větší nádoby nalijeme mléko (asi 1/4 litru) a jednotlivé porce do něj vložíme.
Necháme jej naloženého přes noc. Poté rybu vyjmeme a osolíme.
Porce kapra poprášíme moukou, namočíme ve vejcích rozšlehaných s mlékem a obalíme ve strouhance.
Smažíme jednotlivé porce ve vyšší vrstvě oleje, aby se dostatečně propekly. Po osmažení je necháme okapat na papírové utěrce.

Takto udělaný kapřík chutná znamenitě!



[Akt. známka: 0 / Počet hlasů: 0]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 06. 12. 2007 | 1500 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Smažený vánoční kapr
Kapr, ryba, smažený, vánoční

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |