Pečený kapr s křenovou šlehačkou

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Pečený kapr s křenovou šlehačkou

4 porce kapra (podkovy)
80 g másla
150 ml smetany ke šlehání
100 g čerstvého křenu
sůl, mletý pepř
šťáva z 1 citronu
hrst sekané petrželky



Pečený kapr s křenovou šlehačkou - recept

Očištěné podkovy z kapra osolíme a podle chuti opepříme. Pokapeme je citronovou šťávou a 10 minut necháme odležet.
Smetanu vyšleháme dotuha. Křen oloupeme a na struhadle nastrouháme najemno. Asi 4 lžičky křenu oddělíme a necháme stranou. Zbylý křen zlehka vmícháme do šlehačky.
Ve větší pánvi rozehřejeme máslo a velmi zvolně na něm opečeme porce kapra (z každé straně asi 8 minut).
Podkovy rozdělíme na talíře a posypeme sekanou petrželkou. Každou ozdobíme křenovou šlehačkou a poprášíme strouhaným křenem, který jsme si nechali stranou, no a pečený kapr s křenovou šlehačkou je hotov.


[Akt. známka: 5,00 / Počet hlasů: 1]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 00. 00. 0000 | 1564 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Pečený kapr s křenovou šlehačkou
Pečený kapr s křenovou šlehačkou, kapr, šlehačka, pečený, křen

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |