Pečenáče v nálevu s cibulkou

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Pečenáče v nálevu s cibulkou

Vyrábím je ze zbylých porcí smaženého štědrovečerního kapra
2 větší cibule (1 může být červená)

Nálev:

750 ml vody
250 ml 8% octa
1/2 deka



Pečenáče v nálevu s cibulkou - recept

Nejdříve si připravím nálev - vodu uvedu do varu, poté přileji ocet, přidám deko a vařím 5 minut. Hotový nálev nechám vychladnout.
Cibule nakrájím na kolečka, která překrojím na poloviny.
Do zavařovací sklenice rovnám kousky ryby, které prokládám cibulí, pak zaliji nálevem. Sklenici uzavřu a nechám stát v chladu.
Asi za 5 - 6 dnů jsou pečenáče v nálevu s cibulkou hotovy.

TIP

Nezbudou-li vám smažené porce vánočního kapra, stojí za námahu si tuto lahůdku vyrobit nově. To pak rybu naporcujte na menší filátka, obalte v trojobalu, usmažte a postupujte popsaným způsobem.



[Akt. známka: 1,45 / Počet hlasů: 11]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 24. 12. 2007 | 5285 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Pečenáče v nálevu s cibulkou
Pečenáče v nálevu s cibulkou, ryba, smažená, nálev, cibule

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |