Obyčejný kapr

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Obyčejný kapr

1 kapr
hladká mouka
olej, sůl, pepř, kmín, mletá paprika



Očištěného kapra naporcujeme na podkovy. Do pekáčku naklademe podkovy, osolíme, opepříme, posypeme kmínem a zlehka zalijeme olejem. Poprášíme hladkou moukou smíchanou s mletou sladkou paprikou. Opatrně podlejem vodou (abychom nespláchli mouku) a dáme do vyhřáté trouby na 45-60 minut péct. Abychom si vytvořili OK kůrčičku - docela často poléváme kapra výpekem.

TIP

můžeme přidat prolisovaný česnek, ještě lépe jím porce kapra předem potřít a nechat pár hodin odležet
místo vody podlejeme kapra bílým vínem nebo černým pivem
s kořením se dají dělat kouzla - ryba má ráda čerstvé zelené koření - například jemně usekaná petrželka nebo pažitka



[Akt. známka: 0 / Počet hlasů: 0]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 13. 11. 2007 | 1291 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Obyčejný kapr
kapr, ryby, ryba

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |