Kapr na paprice

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Kapr na paprice

Naporcovaný kapr
hrubá mouka
červená mletá paprika, sůl
česnek, citrónová šťáva
tuk na smažení
máslo na vymázání pekáčku



Kapr na paprice - recept

Porce kapra osolíme, pokapeme citrónem a potřeme prolisovaným česnekem. Necháme je chvíli odležet.
Mezitím si rozmícháme hrubou mouku s červenou mletou paprikou a v této směsi kapra obalíme. Potom kapra na tuku po obou stranách krátce osmažíme, po osmažení odkládáme na teplé místo. Pak je klademe na máslem dostatečně vymazaný pekáček a v předehřáté troubě asi 15 - 20 minut zapečeme.

TIP

Kapr na paprice chutná znamenitě! Podle tohoto receptu byl kapr připravován i na zámku v Lánech.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 2]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 10. 11. 2007 | 2101 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Kapr na paprice
Kapr na paprice , kapr, paprika, česnek, citron

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |